Cím: 6726 Szeged Kállay Albert utca 7. | Tel: +36 (20) 3290-263 | Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Ismerje meg a Csapatunkat:

 

 
Dr. Sátai Andrea vagyok. Fogorvosi diplomámat 1999-ban szereztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi szakán.  2001-ben Fog-és szájbetegségek, majd 2005-ben Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát tettem. Betegellátó és oktató  munkát  végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogászati és Szájsebészeti Klinikáján valamint körzeti fogorvosi rendelőkben. Szakvizsgám megszerzése óta folytatok magánrendelést, ahol nyugodt környezetben szeretettel várom kedves betegeimet. Angolul, németül és szerbül beszélek.
 
Elérhetőségeim: +36(20)3290-263 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dr. Decsi Gábor Sándor vagyok. Fogorvosi diplomámat 2008-ban szereztem a Pécsi Tudományegyetemen. Munkámat és szakképzésemet a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán kezdtem. Itt szereztem dento-alveoláris sebészi szakvizsgámat 2011-ben.
Egyetemi tanársegédként jelenleg is részt veszek a kar betegellátási, oktatási és tudományos munkájában. Magánrendelésemet  az Életerő Gyógyközpontban kezdtem meg, ahol továbbra is várom kedves betegimet. Angolul és németül is beszélek.
 
Elérhetőségeim: +36(70)2840-325 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Téglásné Fontos Erika vagyok.
Több éves szakasszisztensi munkám során a türelem, kedvesség, empátia és a pontosság vezérel.

 

Megosztom...

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT